Om Lisbeth

Vem är jag – Lisbeth?

Runt 90- talet förändrades min världsbild. En bild som är oändlig än den verklighet som jag kunde se innan, med bara mina fem sinnen. Det blev starten till att utvecklas mer medvetet genom att utforska, läsa en massa böcker, iaktta mig själv och livet i stort samt att jag gått på en hel del kurser.

Genom att studerat, provat, ändrat, lärt nytt, lärt om, gråtit, skrattat, ”ramlat” och rest mig igen, har jag fått en hel del beprövad erfarenhet.

Parallellt med att jag började en kurs i Personlig Utveckling genom mental träning (L-E Uneståhl -1990), började jag också leda kurser i ämnet.

Mitt brinnande intresse är utveckling, och att utvecklas samt att leda andra till en mer lustfylld, hälsosammare och livsbejakande livsstil. Jag förmedlar gärna det jag själv har lärt mig, och… pågående lär mig. Min filosofi är att man börjar där man är, utifrån sina egna förutsättningar, sin situation och att ta ett steg i taget – ”man gräver där man står”.

”Om man inte gör något sker ingen förändring men om man gör lite kommer det att visa sig mycket”.

Sedan 2002 har jag praktiserat Yoga och gått många kurser i olika yogastilar. Jag började leda och utforma Yoga Mix år 2007. Den är inte statisk utan växer och utvecklas hela tiden. År 2010 kompletterade jag med att certifiera mig till Skrattyoga ledare och avslutade en utbildning till yogalärare i Klassisk yoga 2011.
Runt år 2017 växlar YogaMixen in på att i första hand lära ut Närvaron som alstras i yogan genom medvetenhet om tankar, förnimmelser och andning. Se vidare YogaMix.

Jag är även mycket intresserad av Livets processer med dess Livslagar, relationer och hur maten och miljön påverkar oss.

I dag ser jag människan utifrån fyra aspekter: fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt där alla delar är lika viktiga, – alla delar har olika behov som behöver sin ”näring”.

Frågor? Intresserad av en kurs? Kontakta då mig här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *